Nijverheidsweg Noord 60-10, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Olivier Sprangers en partners

“Wat mij raakt in mensen, is als ze zichzelf gaan zien in contact met de ander. Als er dan een dialoog op gang komt, als er een gesprek volgt en mensen zich gaan uiten. Dat ene speciale moment, waarin je jezelf gezien en erkend voelt op een nog bijna nooit eerder zo diep ervaren manier – de situatie zodanig te creëren dat iemand de beweging maakt die nodig is om dat te ervaren. De essentie van wie je bent en wilt zijn wordt dan zichtbaar, ten overstaan van de mensen met wie je samen bent. De ontroering en tegelijk de enorme kracht die er dan vloeit, en die ik dan ook in mezelf voel, dat is waar voor mij alles in mijn werk en in mijn leven om draait.”

Partners in de samenwerking zijn:
OnzeCoach
Alba-academie
Servant Leadership Solutions

OnzeCoach ontzorgt organisaties met krachtige coaching in een transparant en kostenbewust jasje. Via de innovatieve portal kunnen grote organisaties met minimale inspanning hoogwaardige coaching aan de medewerkers aanbieden. OnzeCoach biedt daarbij 24/7 inzicht in de kosten, kwaliteit en resultaten van coaching. Ik ben één van de geselecteerde coaching professionals die zijn aangesloten bij het ervaren landelijke netwerk van OnzeCoach.

Bij de Alba-academie leiden we coaches en leiders op vanuit Inclusive Leadership. Een inspirerende manier van kijken die het denken, doen, voelen en zijn verbindt. Zo brengen we het vuur weer terug in mensen, teams en organisaties. Ik ben sinds 2006 vrijwel voortdurend als kerntrainer en coach verbonden aan de Alba-academie in de beroepsopleidingen tot Coach, Organisatie Coach en Coach-Counselor.

Servant-Leadership is een beproefde en bewezen ‘manier van zijn en doen’ waarbij de leider dienend is aan de groei van anderen, de organisatie en zichzelf. Daarmee draagt deze filosofie bij aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving als geheel. Servant-Leadership helpt bij het scheppen van een bedrijfscultuur met een gezonde mix van hiërarchie en zelfsturing. Servant Leadership Solutions biedt leergangen, team workshops, coaching en advies. Ik ben verbonden als senior  teamcoach en trainer voor directieteams.

Alle foto’s op deze website, tenzij daarop anders vermeld, zijn gemaakt door Mark de Weger Fotografie te Eemnes.

Menu