Kortegracht 26, 3811KH, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Olivier Sprangers en partners

“Wat mij raakt in mensen, is als ze zichzelf gaan zien in contact met de ander. Als er dan een dialoog op gang komt, als er een gesprek volgt en mensen zich gaan uiten. Dat ene speciale moment, waarin je jezelf gezien en erkend voelt op een nog bijna nooit eerder zo diep ervaren manier – de situatie zodanig te creëren dat iemand de beweging maakt die nodig is om dat te ervaren. De essentie van wie je bent en wilt zijn wordt dan zichtbaar, ten overstaan van de mensen met wie je samen bent. De ontroering en tegelijk de enorme kracht die er dan vloeit, en die ik dan ook in mezelf voel, dat is waar voor mij alles in mijn werk en in mijn leven om draait.”

Partners in de samenwerking zijn:
OnzeCoach
Alba-academie
BIvT: Bijscholings Instituut voor Therapeuten

OnzeCoach ontzorgt organisaties met krachtige coaching in een transparant en kostenbewust jasje. Via de innovatieve portal kunnen grote organisaties met minimale inspanning hoogwaardige coaching aan de medewerkers aanbieden. OnzeCoach biedt daarbij 24/7 inzicht in de kosten, kwaliteit en resultaten van coaching. Ik ben één van de geselecteerde coaching professionals die zijn aangesloten bij het ervaren landelijke netwerk van OnzeCoach.

Bij de Alba-academie leiden we coaches en leiders op vanuit Inclusive Leadership. Een inspirerende manier van kijken die het denken, doen, voelen en zijn verbindt. Zo brengen we het vuur weer terug in mensen, teams en organisaties. Ik ben sinds 2006 vrijwel voortdurend als kerntrainer en coach verbonden aan de Alba-academie in de beroepsopleidingen tot Coach, Organisatie Coach en Coach-Counselor.

Het Bijscholings Instituut voor Therapeuten biedt zeer vele bijscholingen aan voor professionals in de complementaire en reguliere zorg. Voor mij als coach en trainer is het een uitdaging om juist ook voor die zeer goed opgeleide begeleiders van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Alle foto’s op deze website, tenzij daarop anders vermeld, zijn gemaakt door Mark de Weger Fotografie te Eemnes.

Menu