Nijverheidsweg Noord 60-10, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Olivier Sprangers en partners

“Wat mij raakt in mensen, is als ze zichzelf gaan zien in contact met de ander. Als er dan een dialoog op gang komt, als er een gesprek volgt en mensen zich gaan uiten. Dat ene speciale moment, waarin je jezelf gezien en erkend voelt op een nog bijna nooit eerder zo diep ervaren manier – de situatie zodanig te creëren dat iemand de beweging maakt die nodig is om dat te ervaren. De essentie van wie je bent en wilt zijn wordt dan zichtbaar, ten overstaan van de mensen met wie je samen bent. De ontroering en tegelijk de enorme kracht die er dan vloeit, en die ik dan ook in mezelf voel, dat is waar voor mij alles in mijn werk en in mijn leven om draait.”

Partners in de samenwerking zijn: OnzeCoach, Vivien Broekman (ViaVida), Ton Jacobs en Marja van Solkema (Scrum Coach School), Lieke Thijssen.

OnzeCoach ontzorgt organisaties met krachtige coaching in een transparant en kostenbewust jasje. Via de innovatieve portal kunnen grote organisaties met minimale inspanning hoogwaardige coaching aan de medewerkers aanbieden. OnzeCoach biedt daarbij 24/7 inzicht in de kosten, kwaliteit en resultaten van coaching. Ik ben één van de 40 coachprofessionals die zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van OnzeCoach.

Alle foto’s op deze website, tenzij daarop anders vermeld, zijn gemaakt door Mark de Weger Fotografie te Eemnes.

Links

Downloads

 

Open DownloadProfiel Olivier Sprangers

CV Business Coach & Trainer Olivier Sprangers
Informatie

Meer weten over “Individuele Coaching”?

Menu