Nijverheidsweg Noord 60-10, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Opleidingen tot Coach en Coachend Leider

Goede, kloppende overdracht slaagt als de coach zichzelf daarin heel goed kent. Dat vereist een training die uitgaat van de persoonlijke stijl en het echte eigen karakter van de coach zelf, die in het bijzonder kijkt naar de eigenschappen om te ‘zien’ en te ‘horen’ wat er speelt bij de coachee, en die daarnaast opbouwt naar een identificatie en beoefening van de punten van aandacht.

Dieper willen kunnen gaan bij de cliënt betekent vooral ook: dieper ‘kennen’ van jezelf als coach. Dat betekent ook, dat de training tot in detail afgestemd wordt op de persoonlijke leerbehoeften en diepere eigen structuren van de coach.

Ik ben zelf ruim 10 jaar trainer, kerndocent en mede-vormgever geweest bij de Alba-academie in de leslocaties Utrecht, Amsterdam en Veldhoven, voor de opleiding tot Practitioner Coach (Post-HBO erkend diploma; CEDEO erkende opleiding) en de vervolgopleiding Dieper Coachen, tot Senior Practitioner Coach. Ik ben ook assistent-trainer geweest bij Phoenix Opleidingen, in Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen) en Leiderschap & Contracten.

Menu