Kortegracht 26, 3811KH, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Opleidingen tot Coach en Coachend Leider

Dieper willen kunnen gaan op de vraag van een cliënt betekent vooral ook: dieper ‘kennen’ van jezelf als coach. Zoals Peter Senge dat schreef in zijn boek Presence: verder komen bij de ander betekent allereerst verder zijn met jezelf vanbinnen. Dus een coach en trainer heeft opleiding nodig, meer dan wie ook, om alle facetten van zijn persoonlijkheid tot in diepte te kennen en ermee om te kunnen gaan.

Ik volg daarom veel opleiding en supervisie, en ik geef ook veel opleiding. Dat laatste dwingt me om de stof en mezelf steeds weer opnieuw onder ogen te zien, steeds opnieuw elke detail, zodat ik ook steeds de juiste stappen kan maken in gesprek met mijn cliënten.

Ik ben zelf sinds 2006 trainer, kerndocent en mede-vormgever bij de Alba-academie in de leslocaties Utrecht, Amsterdam en Veldhoven, voor de opleiding tot Practitioner Coach (Post-HBO erkend diploma; CEDEO erkende opleiding), de vervolgopleiding Dieper Coachen tot Senior Practitioner Coach, en de vervolgopleiding Professionele Coaching in Organisaties. Ik ben ook assistent-trainer geweest bij Phoenix Opleidingen, in Systemisch Werken (familie- en organisatieopstellingen) en in Leiderschap & Contracten.

Menu