Nijverheidsweg Noord 60-10, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Hart en Emotie in Presenteren

Presenteren met je hart en je emotie erin: de belangrijkste toevoeging op je technieken

Presenteren voor een groep, mensen proberen te overtuigen met een goede boodschap, met je ratio en argumenten kom je een heel eind. Omgaan met emoties, vooral die van lastige lui, dat is nog wel eens een uitdaging. Mensen echt raken ook wel. In deze workshop lossen we dat voor je op: presenteren met een stukje van je eigen identiteit erin, jouw emotie, jouw hart, waardoor je mensen echt raakt. En de emoties niet meer ‘lastig’ zijn. Beroemd zijn de TEDx sprekers: boeiend, raken je in je hart, én vernieuwend in minder dan 18 minuten tijd. Fenomenaal waren de presentaties van Steve Jobs. De succesfactoren daaruit heb ik bestudeerd, uitgebreid en geïntegreerd in deze workshop.

Hoe breng jij je eigen emotie erbij in je verhaal? Hoe laat je zien wat het is wat jou ooit ergens zo raakte, en wat verband heeft met wat jij nu staat te vertellen?

In deze training leer je dat. Uniek is dat we hierin met jou intensief werken op de diepte van je identiteitsnivo, jouw eigenheid, diegene die je werkelijke bent, dus de laag onder je gedrag en overtuigingen, de laag waar beklijvende veranderingen ook wortelen.

Wat zeggen cursisten achteraf?

“Nog nooit was mijn publiek zo enthousiast”
Angela van den Berg, landelijk coördinator Brains4Use

“Jouw beste presentatie ooit, je stond er, je kwam binnen”
Haar publiek over Leonie Kemper, Business Development Manager Digital ABNAMRO

Doelgroep

Adviseurs, leiders, managers, wethouders, bestuurders, juristen, (team)coaches, facilitators, moderatoren, voorzitters

Intensief programma met veel individuele aandacht

Eigen identiteit en persoonlijkheid integreren met je boodschap, omgaan met emoties van jezelf en anderen, uitstraling / houding / stemgebruik / spreektechniek, spreekangst, omgaan met weerstand, interactie met lastige lieden; minimaal 2 x video opname met feedback.

Data, locatie, kosten

Inschrijven & andere data: mail ons. Locatie regio Utrecht. € 995 per deelnemer, incl syllabus, koffie/thee/lunch en snack, excl 21% BTW, excl overnachting; korting bij groepen en bij in-company. Maximaal 10 deelnemers.

Menu