Kortegracht 26, 3811KH, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Loopbaanbegeleiding

Doe jij echt wat je leuk vindt? Wat optimaal bij jou past, zoals je werkelijk diep van binnen bent, of wilt zijn? Waar je de meeste energie uit haalt? In deze aanpak brengen we in kaart wat de rode lijn in je leven is, welke kant die op zou kunnen gaan, jouw eigen kernkwaliteiten, de echte eigen waarden en wensen, maar ook de drempels in het functioneren. We analyseren je eigen stijl en gedrag, en beoefenen manieren om de dingen anders te doen.

We brengen samen de criteria in kaart voor passende nieuwe uitdagingen: het vinden van de rode lijn in het eigen professionele leven, maar dan niet in de eerste plaats gebaseerd op wat je kunt, maar op dat wat je wilt en wat werkelijk bij jou past. Daarna kijken we pas naar de ‘fit’ met wat je kunt. Door die volgorde kies je veel meer voor dat waar je passie echt zit, en waar je energie voor hebt, daar slaag je in.

Als hulp-methodieken hanteer ik een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, naast instrumenten als de emotionele intelligentie evaluatie Bar-On EQ-I(tm, MHS Canada), het Enneagram, en/of de LiFo Life Orientations (tm, BCon LiFo Int’l inc), de Richard Barrett CTT 7 niveaus van bewustzijn. Aanpak en oefeningen zijn gebaseerd op NLP, TA Transactionele Analyse, Systemisch Werken (familie en organisatie opstellingen) en mijn ervaring met organisatieculturen en bedrijfsbesturing.

Menu