Kortegracht 26, 3811KH, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Inspirerend en persoonlijk leiderschap

Hoe leidt jij? Hoe inspireer jij? Welke echte eigen aan jou unieke kanten zijn zo voelbaar als jij er staat, dat mensen er werkelijk door bewogen worden? En hoe weet je die, en hoe laat je ze zien? Op basis van De Schijf van Vijf van leiderschap kun je in een coachingstraject leren wat je eigen persoonlijke kernwaarden zijn, je eigen stijl en authenticiteit. Daardoor kun je een veel betere, gepassioneerde leider zijn, die tegelijk zelf ook veel beter in zijn vel zit. Onlosmakelijk daarmee zul je een verbetering ervaren van je eigen leiderschap ‘over jezelf’, een (meetbaar) flink hogere emotionele intelligentie.

Lees meer >>>

 

De Vijf belangrijke Principes van Leiderschap

Er zijn Vijf Principes van gezond leiderschap. Daarover gaat mijn boek, en tegelijk ook mijn levensverhaal – zie mijn blog www.schijfvanvijfvanleiderschap.nl .

Als hulp-methodieken hanteer ik een Persoonlijk Ontwikkelingsplan, naast instrumenten als de emotionele intelligentie evaluatie Bar-On EQ-I(tm, MHS Canada), het Enneagram, en/of de LiFo Life Orientations (tm, BCon LiFo Int’l inc), de Richard Barrett CTT 7 niveaus van bewustzijn. Aanpak en oefeningen zijn gebaseerd op NLP, TA Transactionele Analyse, Systemisch Werken (familie en organisatie opstellingen) en op mijn ervaring met organisatieculturen en bedrijfsbesturing.

Menu