Kortegracht 26, 3811KH, Amersfoort06 54 294 874o.sprangers@executiveconsult.nloliviersprangers

Individuele coaching: persoonlijk leiderschap

Volledig gericht op je eigen leer- en ontwikkelingsvraag, en gebaseerd op goede persoonlijke aandacht voor de thema’s en drempels die een rol spelen in je groeiproces. Persoonlijke groei langs de voor ieder mens unieke, gewenste én best passsende weg. Veel betere prestaties, betere persoonlijke balans, door een gerichte aandacht en individuele oefening.

 

Groei door coaching is meetbaar…. !

De EQ-i emotionele intelligentie analyse maakt je groei meetbaar, en laat zien waar we aan werken: de enige methode die dat inzicht geeft, en die je na verloop van tijd opnieuw kunt doen om de vordering te kunnen zien. Via de informatie-link kun je ‘m aanvragen. Onder de downloads vind je meer informatie.

 

Methoden en technieken

Ik maak gebruik van mijn eigen bestuurservaring en levenslessen, en van NLP, TA en Systemisch Werken (familie en organisatie opstellingen). Met die combinatie blijven de gesprekken relatief kort en krachtig, en de duur van coaching begrensd. Ik stuur sterk aan op groei van je eigen autonomie, zodat je zelf groeit in je vermogen om de dingen aan te kunnen die je aan wilt. Daarnaast help ik jou aan versterking en bekrachtiging van wat echt eigen is aan jou.

 

Inspirerend en persoonlijk leiderschap

Hoe leidt jij? Hoe inspireer jij? Welke echte eigen aan jou unieke kanten zijn zo voelbaar als jij er…

Less verder >>

 

Loopbaanbegeleiding

Doe jij echt wat je leuk vindt? Wat optimaal bij jou past, zoals je werkelijk diep van binnen bent,…

Less verder >>

 

Persoonlijke balans

Kom je jezelf tegen? Hoe sta je, in de relatie met anderen? Hoe krijg & geef je vertrouwen, in jezelf,…

Less verder >>

Menu